GİRESUN / GÖRELE - Çavuşlu Şehit Kadir Aydın İlkokulu

Ock

Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili gününde okulumuzda ÇEDES projesi kapsamında kandil simiti ve lokum dağıtıldı.

Ock

Enerji Verimliliğine dikkat çekmek amacıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ''Sözlğk Özgürlüktür' sloganıyla yola çıkılarak 4-A sınıfı öğrencimiz Asel Mina Yazıcı geleneksel mesleklerin unutulmayan kelimelerini araştırmış ve bu kelimelerle sözlüğünü oluşturmuştur.

Ara

Öğrencilerimizin katkılarıyla yapılan atık pil toplama kampanyamız sonlandırıldı.

Kas

ÇEDES projesi kapsamında öğretmenlerimizin ve temizlik personelimizin görüşleri dikkate alınarak Kasım ayının temiz sınıfları seçilmiştir. Bu doğrultuda; ilkokuldaki en temiz sınıfımız 4-A sınıfı olarak belirlenmiştir.

Kas

4.sınıf Sosyal Bilgiler dersinde 'Geçmişte Biz' teması içerisinde çocuk oyunlarını işledik. Geçmişe bir yolculuk yapıp geçmişten günümüze çocuk oyunları öğrencilerin katılımı ile  oynatıldı.